13 april 2011

Xzibit - Man on the Moon ft. Young De

Riktigt fett beat som passar X som handsken. Murder!
Rätt coolt koncept på videon å.

Mohammed Ali´s nya skiva "Vi" nu släppt!


Idag släppte äntligen Mohammed Ali sin nya skiva "Vi" och den finns dirrrekt på Spotify. Underbart! (Klicka på bilden för direktlänk).

Stöd även riktigt grym budskaps Hiphop och köp skivan på:
CDON
Itunes

Själv har jag precis börjat lyssna igenom skivan och är just nu på Ghettobarn och alla låtar hittils har varit hur bra som helst.. Helt underbara beats och texter!

Henry Bowers - Swing Batter Batter Swing

Idag släppte Henry nya videon med första singeln från kommande albumet "The TV OD LP", som kommer släppas nästa Söndag den 24 April på Whoa för nedladdning. Och även senare komma på Spotify och CD/Vinyl.

Ett annorlunda sound och Henry gör sin skumma grej på en helt ny nivå.

3 april 2011

Chris Brown - Look At Me Now ft. Busta Rhymes, Lil Wayne

Jag är ingen vidare entusiast till varken Chris Brown eller Lil Wayne. Men i denna låten förvånar båda två mig.. Chris blandar sin rnb sång med rap som jag tycker låter riktigt bra (Busta som spökskrivit lite tror ni?) .. Å Lil Wayne flowar ju på denna å inte fular sig så fruktansvärt som han brukar..

DOCK är det för Bustas vers som jag lyssnar, då han äntligen är tillbaks med det han gör sjukast.. Lyssna så förstår du vad jag menar.. Videon är också fruktansvärt grym..



Shout out till min nyfunne vapendragare Russean som tipsade mig om den här låten när vi satt och redigerade hans kommande musikvideo..

2 april 2011

E-40 - My Lil Grimey Nigga Ft.Stressmatic

Från nya dubbelalbumena Revenue Retrievin' Graveyard Shift and Revenue Retrievin' Overtime Shift.

Finns iiiingen som kan flowa som E-40.. Helt sjukt!

  © C_DEF_ Designs

Upp